torstai 3. toukokuuta 2012

Kun Anttis kampaajaa leikki...

Kaikkien kampaajien painajainen täällä hei! Olen sitten viimeaikoina leikkinyt ihan urakalla kotikampaajaa. Taannoin päätin, että kyllä sen värin itsekkin päähän saa ja yleisilme tummeni taas hieman. Eilen sitten jostain syystä aloin näperrellä teippipidennyksiä päähän. Niitä kun löytyi kylppärin kaapista vielä edellisten pidennysten jäljiltä (tai siis oikeastaan sitä edellisten..edellinen pidennyshän oli vaalea).


Mitään kokopään pidennystä en alkanut värkkäämään..eikä siinä..ei hiusta niin paljon olisi ollutkaan. Mutta nyt on molemmin puolin kasvoja tuollaiset pitkät viipokkeet. Samoin laitoin sekaan muutaman vaaleamman raidan. Onhan tämäkin vaihtelua. Jos nyt jaksaisin tätä lettiä taas muutaman viikon eteenpäin.

8 kommenttia:

 1. onko teippipidennysten laittaminen itse helppoa?? Tai niin helppoa että könsikäs sen osaisi duunata?

  Miten pidennykset saa kotikonstein pois?? Itse en ole vielä teippipidennyksiä kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä kovasti..

  Postausehdotuksena postaus pidennyksistä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh..en ole kokopäätä itse ikinä laittanut. Miehelle kyllä vihjailin, että osaisiko hän laittaa ne taakse kun itse se ei onnistu. Itse pidennysten laitto on kyllä todella helppoa! Poistoon tarvitaan oma aine mutta sitäkin saa netistä tilattua. Ainut ongelma vain se, että niitä hiuksia pitäisi sitten leikatakin ja omaa ohentaa yms. Postaustoive vastaanotettu..pitää miettiä onko minulla aiheesta jotain oikeasti järjellistä sanottavaa :D

   Poista
  2. Teippipidennykset saa pois oliiviöljyllä! Monenmonet pidennykset sillä jo poistellut, tehoaa paremmin kuin omat poistoaineet ja kuormittaa tukkaa vähemmän :)

   Poista
  3. oikeestikko oliiviöljyllä??? Uskaltaiskohan niiden laittoa kokeilla?

   Poista
 2. On kyllä tosi mageen näköset!! Mullaki on ollu teippipidennykset mut ite niitä en kyllä uskaltanu alkaa laittaan :D Olishan ne kyllä ihanat taas, mut jossain vaiheessa sitte :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin arvo tässä, että jos tilaisi lisää hiusta ja laittaisi kokopäähän mutta tarvitsisin siihen kyllä jo pätevän apurin :)

   Poista