maanantai 28. toukokuuta 2012

K:n kaapilla: kesävaatteet

Tämä postaus on ollut jo tovin tarkoitus toteuttaa. Nyt sain kuitenkin K:n päiväunien aikaan kuvattua herran kesävaatteet. Pitkähihaisia, housuja yms. meiltä löytyy jo ennestään isot kasat -käytössä on yleensä koko 86 ja sitä on käytetty jo useampi kuukausi. Syksyllä varmaan siirrytään sitten niihin 92:siin. Nämä kyseiset vaatteet ovat siis ainoastaan niitä kesäisiä lämpimien päivien vermeitä. Saas nähdä millainen kesä tulee ja miten paljon vaatteille tulee käyttöä. 


Muista vaatteista poiketen tuo keltainen sammakkobody on ostettu käytettynä. Tutan vanhaa mallistoa. Viime viikot olenkin kuumeisesti etsinyt saman sarjan lyhythihaista haalaria. Jos jollain sattuu sellainen pyörimään koossa 86 ja on siitä halukas luopumaan niin täällä on innokas ostaja! Vihreät sammakot ovat Me&I:n kesämallistoa ja blogin kautta saatu.
4 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita, raikkaita ja värikkäitä! Mä olen jotenkin niin huono noiden värien kanssa, myös lapsen vaatteissa. Siis viikkasin tänään pyykkiä ja siellä oli noin 10 ipanan housut. Niistä 6 harmaat ja 4 tummansiniset. Siis oikeesti. En ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä housut ovat miltei aina ruskeita. Hyvä perusväri jota on helppo yhdistellä. Itse olen yläosien osalta herännyt vasta lähikuukausina noihin väreihin.

   Poista
 2. Ihania kesävaatteita! Pari samaa t-paitaa löytyy myös meidän kaapista :)

  Meillä oli tuo sama sammakkohaalari neiti 3v:n ekana kesänä ja myöhemmin tunikana. Minimiehelle en enää jaksanut säästellä haalaria ja olisipa se nyt kesällä jo pieni ollutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo sammakkokuosinen on body..snif! Olisin halunnut juuri sen haalarin -ihana!

   Poista