torstai 31. toukokuuta 2012

24:n vaatteen haasteesta

Eletään toukokuun viimeistä ja saan taas luvan kanssa käyttää koko vaatekaapin sisältöä. Toukokuun (noh..ihan alkupäähän toukokuusta tippui matkasta) olen elänyt 24:llä vaatteella. Mutta pärjääkö tuolla määrällä vaatetta? No ainakin tämmöinen vajaa kuukausi oli todella lyhyt aika käyttää 24 eri vaatetta. Tai 24 vaatetta oli todella paljon! Rajasin kotivaatteet haasteesta pois mutta yleensäottaen käytin kyllä kotonakin haasteeseen mukaanluettuja vaatteita. Sitä silmälläpitäen valitsinkin mukaan mukavia vaatteita.


Mutta juuh..ei tässä oikeastaan kummoista haastetta ollut. Ainoastaan yläosia olisin voinut valita enemmän..varsinkin ihan perustoppeja ja trikoopaitoja. Alaosia oli ihan liikaa -jotkut niistä ehtivät päälle vain kerran. Parina päivänä fuskasinkin vähän sillä pyykkivaraa 24 vaatteessa on todella vähän. Paitiksen alle piti saada toppia vilautteluja välttääkseen ja valitsemistani pinkistä ja mustasta (jotka olivat sitäpaitsi pesussa) ei vaalean paitiksen alle ollut. Jos vaatekaappia pitäisi oikeasti ruveta kasaamaan 24 vaatteesta niin jättäisin laskuista perustopit yms. pois. Muutoin 24 vaatetta per sesonki kyllä riittäisi jos pesukonetta kehtaa pyörittää puolityhjänä. Ja jos ei olisi niin kovaa hinkua täyttää sitä kaappia kaikella ihanalla.

Täytyy myöntää, että pukeutuminen oli kyllä äärettömän helppoa toukokuun ajan! Valikoimaa oli tasan yhden hyllyn ja muutaman hassun hengarin verran. Kokemus innosti kyllä karsimaan vaatekaappia entisestään. Lisäksi huomasi mitkä ovat itselle niitä vaatekaapin kulmakiviä ja kovimmassa käytössä. Itse tunnuin laahaavan päällä eniten tummia farkkuja, raitapaitaa, bleiseriä ja mustia balleriinoja. Selkeitä perusjuttuja. Juuri näitä perusvaatteita kaipaisinkin kaappiini enemmän -ja vähemmän niitä erikoisempia harvan muun vaatteen kanssa yhteensopivia juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti