keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Tyttöilta

Eilen ei ollut tyttöjenilta vaan sanotaanko, että tyttöilta. Mies oli  reissussa. Muuttamassa äitiään takaisin näille kulmille. Ja mehän otetaan mummi riemusta kiljuen vastaan -viimein meilläkin on täällä hieman tukiverkkoa! K:n mentyä nukkumaan äidin ohjelmaan kuului valmisruokaa, jäätelö ja ties monettako kertaa vanhoja sinkkuelämää jaksoja. En muuten ikinä ollut maistanut noita Thai Cube:ja. Emme hirveästi harrasta valmisruokia ja elimme ennen K:ta monta vuotta ilman mikroa. Lapsen myötä se taloon taas ilmestyi..kumma juttu. Sisko noita cubeja kehui ja ihan mukiinmenevää se oli.


Ystäväni Aino..
Tänään sitten yhden kerhon viimeinen tapaaminen ja treffit K:n kummitädin kanssa. Saadaan täti jopa yökylään. Kiva päivä!

2 kommenttia:

  1. Olihan teillä tyttöjenilta, kun Ainokin oli mukana ;) Tosi hienoa kun saatte mummin sinne lähelle, mummit on kultaakin kalliimpia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naureskelin tuolle itsekkin :) Mummin tänne muutto helpottaa kyllä elämää kovasti. On joku johon turvata hädän tullen. Ja ihanaa, että edes yksi isovanhemmista asuu lähellä. Se on varmasti isompana K:lle tärkeää.

      Poista