perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesäkuun ensimmäinen

Tänä aamuna nautittiin K:n kummitädin kokkailemasta aamupalasta. Aikamoista luksusta oli laittaa poika aamun päikkäreilleen ja marssia sitten valmiiseen pöytään. Ihanaa rauhallista oleilua hyvässä seurassa. Vieraiden lähdettyä suunnattiin tutustumiskäynnille päiväkotiin. Snif..pieni vauvani aloittaa loppukesästä hoidossa. Niin se aika vain kuluu..


Viikonloppu on yhtä juhlahumua jälleen. Lauantaina sekä sunnuntaina juhlitaan 1-vuotiaita. Jopa siis kaksin kappalein! Kaksi ystävääni saivat yhtä aikaa pienet suloiset tyttäret. On ollut kyllä mukavaa kun lähipiirissä on samanikäisiä lapsia. Viimeisen vuoden tuttavapiirissä onkin ollut melkoinen vauvabuumi. Ihan loogisesti parin vuoden takaisen hääbuumin jälkeen ;)
Juhlavissa merkeissä kuluu siis tämä kesäkuun ensimmäinen viikonloppu. Juhlahumua riittää tälle viikonlopulle varmasti ympäri Suomea. Ihan en ehtinyt omia valmistujaisiani tähän lakkiais yms. huumaan saamaan vaikka hauskaahan se olisi ollut. Joka päivä käyn kuitenkin jännityksellä opintorekisteriä tiiraamassa..josko ne yliopiston rattaat pyörähtäisivät ja voisin sanoa olevani maisteri..jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti