torstai 21. kesäkuuta 2012

Hoplop

Ensi kosketus Hoploppiin otettu. Suuntasimme sinne keskiviikkona erään tutun äidin ja pienen ihanan pojan kanssa. Ja olihan pojilla hauskaa! K:n mielestä parasta oli pallomeri jossa korviaan myöten palloihin uppoaminen ei haitannut yhtään ja jossa hoettiin tohkeissaan "papapapa!". Palloista on nyt tullut tosi tärkeitä -samoin autoista. Emmekä me ole edes hankkineet K:lle autoja vaan ihan äskettäin meille rantautui pari tuttavilta. Ja siitä asti ovat autot olleet lemppareita! Nyt hoetaan "brumbrum" kun jossain edes jotain auton tapaista vilahtaa. Pitää kai myöntää, että pojat ovat poikia..


Tahdon tuonne!!!

Haluuuuun!

Ja hei! Miten liikuttava tuo ranneke pienessä kädessä onkaan? Eka ranneke..
Eipä tässä voi muuta kuin ihmetellä, että mihin se minun pieni vauvani hävisi?

2 kommenttia:

  1. Hplop on kyllä ihan mahtava! Miksei niitä ollut omassa lapsuudessa :D me käytiin kans pari kuukautta sitten ekan kerran ja kylllä oli Lilla innoissaan! Tota samaa pojat on poikia ja tytöt tyttöjä oon kans naureskellut. Joku siinä tosiaan on että meidänkin pienet poikakaverit päristelee autojen perässä, mutta meidän tytsyä ei pahemmin kiinnosta vaikka on koitettu näyttääkin miten niillä leikitään...mut nuket onkin sitten tosi pop ;) oikein mukavaa juhannusta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava keksintö kyllä. Tuommoinen taaperokin pääsee riehkasemaan turvallisessa ympäristössä. Saati sitten kun isoksi kasvaa ja pääsee oikeinpäin telmimään sinne! Mehän ostettiin ihan K:lle vauvanukke koska en haluaisi ajatella, että on vain poikien tai tyttöjen leluja. Mutta joo..vauva kelpaa ainoastaan puruleluksi ja autot on pop! Pehmoleluja on oppinut nyt halaamaan mutta hoivovietistä ei kyllä ole tietoakaan -poika se on! :)

      Poista