keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Merihenkiset

Kaappien raivaus osoitti myös mitä puutteita kaapissani on. Kesävaatteiden kohdalla oli melko iso aukko. Ostoslistalla on mekko, kesäpaitis sekä muutama toppi. Kenkärintamalla löytyi kattavasti balleriinoja ja kinkereihin sopivia korkkareita. Sandaalit ja rennommat kevyet kengät kuitenkin puuttuivat. Klikkailinkin itseni pitkästä aikaa ostoksille Boohoo nettikauppaan. Boohoo myy tuollaista h&m tasoista vaatetta edullisesti. Yleensä poistopuolelta löytyy todella edullisia juttuja ja paljon. Boohoolta löytyi ratkaisu ongelmiini ja tilaukseen lähti melko merihenkiset jutut:


2 kommenttia:

 1. Kävin uteliaisuudesta boohoon sivuilla ja muuten menikin ihan hyvin siihen asti kunnes katsoin asustevalikoiman... Voi mikä määrä muovilaukkuja ja Mulberry-kopioita! Ja kehnoja...sekä paljon muiltakin suunnittelijoilta. Ei hyvä juttu ollenkaan, siis ei kehno laatu, vaan se, että niin selkeitä kopioita on myynnissä. Espadrillosit olivat kivoja, mutta en suosi moista kauppaa, joka myy selkeitä kopioita, vaikkakin eri nimellä. Harmi, harmi... Oletko tilannut koskaan Nextistä? Itse tilasin äsken raskaana ollessani sekä vauvalle, ihan ok laatua. Paljon valikoimaa, myös "oikeita merkkejä" sporttipuolella. Ilmainen toimitus kotiin on kiva:) Mukavaa päivänjatkoa!
  t. Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ohitin muut (kuin kengät siis) asusteet täysin. Ei kyllä lämmitä tuollainen. Next:in sivuja olen monesti selaillut ja moni on suositellut. En vain koskaan ole mitään sieltä tilannut enkä tiedä miksi! Ehkä se itselleen uudesta verkkokaupasta tilaaminen tuntuu muka hankalalta. Varsinkin kivoja lastenvaatteita löytyisi pilvinpimein!

   Poista