perjantai 29. kesäkuuta 2012

Hiuspohdintaa

Pahoittelut niille jotka eivät jaksa tuijotella naamaani postauksen verran -sitä on nyt luvassa. Sain viimein järjestettyä itselleni raon jossa piipahtaa kampaajalla. Kiitos vain mummin ja mummin kesäloman! Tarvetta kampaajalle onkin! Hiuksia on leikattu viimeksi joulukuussa ja silloin ne näyttivät tältä:Tykkäsin tosi paljon tuosta toispuoleisesta mallista. Se on nyt kuitenkin nähty ja muutenkin olen sitä mieltä, että kasvoni tarvitsevat enemmän kehystystä = pidemmät hiukset. Oman luottokampaajani hävittyä maisemista olen antanut reuhkan kasvaa. Voitte arvata miltä puoli vuotta tuosta mallista yli kasvanut letti näyttää...huh huh!


Juhannuksena otetusta kuvasta huomaa miten pitkä hius jo on. Tämähän alkaisi olla siinä polkkamitassa josta olen hetken haaveillutkin! Ainut ongelma on nyt vain tuo oikea puoli jossa on pätkä lyhempää hiusta. Toispuoleista leikkausta en enää oikein haluaisi joten on siinä kampaajalla miettiminen kun yrittää ratkaista ongelman. Noh..eipä siinä tietenkään enää montaa kuukautta mene kuin lyhyinkin hius yltää leukapieliin.

Olen haaveillut sellaisesta klassisesta polkasta. Katselin vanhoja kuvia ja löysin kuvia syksyltä -08 jolloin leikkautin tuollaisen pitkän polkan. Näiden kuvien myötä aloin taas haaveilemaan tuosta otsiksesta..juuri kun sain sen kasvatettua pois! Tuo malli olisi vain superklassinen! Kolikon kääntöpuoli on se, että malli on aika työläs ainakin näin luonnontaipuisalla hiuksella...Huomattavasti helpompi mallin löytyi arkistoista myöskin. Taitaa olla talvea 08-09. Muistaakseni tuon polkan jälkeen leikattu. Tästä voitaisiin päätellä, että polkka on käynyt liian työlääksi laittaa. Tuollainen rikottu olkapäille yltävä malli on superhelppo laittaa!

Yritin myös googletella hyviä ideakuvia puolipitkään hiukseen mutta löysin todella nihkeästi mitään. Hyvää sivustoa saa vinkata!

Sitten pitäisi ennen ensi torstaita miettiä, että klassisempaa vai rikotumpaa? Otsis vai ei? Mielipiteensä saa sanoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti