torstai 14. kesäkuuta 2012

Aallossa

Jälleen ostettiin jatkoaikaa leikkokukille. Osa sai mennä jo roskiin ja vain hieman notkahtaneet päätyivät ilman vartta pieneen aaltomaljaan.  Suht ryhdikkäät versiot lähtivät samaan maljakkoon. Ihan hauska tuo pinkin ja orannsin yhdistelmä!


4 kommenttia:

 1. Anttis tämä ei nyt liity postaukseen, mutta selailin tuossa vanhoja postauksia Malesian/Thaimaan -reissultasi. Milloin tarkalleen ottaen olitte reissussa? Oliko sää kovin sateinen tai pilvinen? Otitteko matkat jonkun matkatoimiston kautta vai varasitteko matkan omatoimisesti netistä?

  Ollaan suunnittelemassa mieheni kanssa häämatkaa heinä-elo- tai syyskuulle ja Thaimaa kiinnostaisi, mutta ei tiedetä, uskalletaanko lähteä, jos on kovin huono sää.

  -hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olimme reissussa heinäkuun lopusta elokuun puoleenväliin. Lämmintä kyllä piisasi ja ei niitä sateita kovasti ollut. Tuolle reissulle taisi sattua yksi oikeasti pilvinen päivä ja aina sillointällöin tuli kuuroja mutta nehän eivät kovin pitkiä ole. Yleensä kuurot tulivat illasta. Tuossa vaiheessa sateita ei siis kovin häiritsevästi tullut. Omatoimimatkalla oltiin ja siirryttiin melko paljon paikasta toiseen. Kaikki varailtiin itse netistä. Hotellien suhteen kannattaa olla melko kriittinen ja lukea arvostelut. Omalle kohdalle sattui melkoisia lääviäkin! Neljän-viiden tähden hotellit sen sijaan olivat sitä mitä pitikin.

   Poista
 2. Kiitos Anttis! Ehkä mekin uskaltaisimme sitten varata matkan tuohon heinä-elokuun vaihteeseen, kun sieltä saisi viiden tähden hotellejakin Euroopan matkojen hinnalla! :)

  -hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ajankohta oli juuri tuon takia hyvä -vähemmän turisteja ja edulliset hotellit. Suosittelen :) Ihanaa matkaa teille!

   Poista