maanantai 18. kesäkuuta 2012

Leveälle lestilleParissa postauksessa ovatkin uudet espadrillokset vilahtaneet. Todella nopeaan saapui Boohoon paketti ja jännityksellä sen avasin. Kenkien koko nimittäin mietitytti kovasti. Yleensä käytän kokoa 37 ja briteistä tilatut kengät ovat yleensä olleet kokoa 4. Sopivimmalta on tuntunut koko 4,5 mutta sitä  on harvemmin saatavilla. Raskauden jälkeen varsinkin kengän istuvuus ei ole itsestäänselvyys. Jalka himpun leveni -juuri sen verran, että jo muutenkin leveälestisenä jouduin ne kapeimmat 37:at laittamaan kiertoon. Niinpä jännitti miten näiden kanssa käy.


Noh..täytyy sanoa, että näissä Boohoon popoissa on todella leveä lesti! Koko 4 tuntui jopa hieman reilulta -ei siis huolta siitä etteivätkö olisi mahtuneet.


Yleensä kyllä iloitsen kun löydän leveälestisiä kenkiä mutta näissä molemmissa pareissa leveä lesti teki hieman kolhonkin vaikutelman. Eivät siis mitään siroimpia mahdollisia. Noh..sellaisiksi yhden kesän ihmeeksi nämä hankittiinkin. Tietenkin olisi fiksumpaa panostaa kunnon kenkiin jotka kestävät kesästä toiseen mutta nyt näin. 


2 kommenttia:

  1. Leveälestisiä kenkiä on yllättävän hankala löytää. Itselläni kun on lyhyt ja leveä jalka, niin kenkien metsästys on tavanomaista haastavampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Noissa Boohoon kengissä on näköjään leveä lesti mutta laatu nyt sitten ei päätä huimaa. En esim. talvi tai syyskäyttöön menisi tuolta kenkiä tilaamaan. Sääli.

      Poista