keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

PakkauslistaSuunnittelemme juuri pientä kesälomareissua kotimaassa. Reissussa yritän selvitä aina mahdollisimman vähällä vaatemäärällä ja siksi pyörittelenkin päässäni millaisella setillä pärjää noin viikon Suomen epävakaassa ilmastossa. Apunani käytin Lauren Conrad:in Style  kirjasta löytyvää pakkauslistaa jota muuttelin itselleni sopivaksi. Itse en esimerkiksi kaipaile kolmea kappaletta juhlatoppeja. Lapsen kanssa niille varmasti tulee vähemmän käyttöä.

Lisäksi olen hieman skeptinen mitä säähän tulee. Tuleekohan sitä lämmintä kesää laisinkaan? Pakkaan mielelläni mukaan siis ei niin kesäisiä vaatteita. Lista voisi olla esimerkiksi seuraavanlainen.


-tummat kapea farkut
-legginsejä (nämä vievät vähän tilaa joten mukaan voi pakata useammatkin)
-2kpl pidempiä toppeja esim. legginsien kanssa käytettäväksi
-2kpl siistejä t-paitoja
-pitkähihainen trikoopaita
-pitkähihainen siisti paitis yms. (illalliselle yms.)
-raidallinen mekko (toimii hellepäivinä sellaisenaan ja viileämpänä päivänä leggareiden kanssa)
-shortsit (jos niitä lämpimiä päiviä tulee! Toimii myös sukkahousujen kanssa)
-bleiseri (viileitä päiviä varten)
-ohut neuletakki (helppo ja kevyt kuljettaa kaupungilla mukana)-balleriinat
-sandaalit/espadrillokset (riippuen millaista säätä lupaa)
-korolliset kengät (avokkaat?)
-huivi
-koruja


Itsestä tuokin lista tuntuu jo melko pitkältä. Vähemmän vaatemäärän kanssa (varsinkin kun mukana kulkee sotkeva taapero) saattaisi kuitenkin olla jo pulassa. Jo siis ihan varulta vaatetta pitää olla mukana. Todennäköisesti käy kuitenkin kuten aina -osa jää käyttämättä. Mites sinä? Pakkaatko aina liikaa mukaan vai osaatko pakata kohtuudella?

6 kommenttia:

 1. Kivoja asuyhdistelmiä, etenenkin alimmainen.

  Ihastuin terassilla tapahtuu postauksessa olleisiin isoihin valkoisiin ruukkuihin. Onko ne mistä hankittu/mitä merkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukut ovat orthex:in ja saatu blogiyhteistyön kautta. Näitä kyllä löytyy ainakin isoimmista marketeista ja puutarhamyymälöistä. Tykkään noista kyllä kovasti!

   Poista
 2. Mulla on aina liikaa vaatetta mukana.. Varsinkin kun lomaillessa tarttuu usein mukaan riepu jos toinenkin. Mä en vaan osaa matkustaa pienesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut juuri se ongelma, että lomalla tulee sitten shoppailtuakin ja pakatut vaatteet jäävät käyttämättä..

   Poista
 3. Mulla oli aina ennen aivan liikaa tavaraa, vauvan synnyttyä osa tavarasta siirtyi vauvan kassiin.. Mutta on meillä molemmilla vieläkin liikaa tavaraa, onneks kuljemme aina omalla autolla ja nykyisin kesällä vielä välillä asuntovaunulla,ei haittaa niin vaikka oliskin liikaa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvan myötä sitä oppi tarkemmaksi! Kun vauvan tavarat, rattaat ja matkasänky vievät meidän pikkukoslasta kaiken tilan niin omasta on tingittävä ja rajusti!

   Poista