keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Muuttuva mieli

Uusi järjestys ja valkoiset tuolinpäälliset (jotka näyttävät hirmuisesta silitysurakasta huolimatta olevan taas ihan rytyssä...liina taas on tarkoituksellakin tuollainen ryttyinen jos joku ihmettelee..) tekivät yllättävän paljon. Aloin nimittäin taas arpomaan ruokapöytämme kohtaloa. Joku ehkä muistaakin pöytätuskasteluni. Välillä suunnittelin uuden hankintaa ja myöhemmin päädyimme siihen, että nykyinen maalataan valkoiseksi ja sillä mennään ainakin hetki. Nyt pöytä ei yhtäkkiä näytäkkään pahalta tummana -päinvastoin tuo mukavasti kontrastia.
Toisaalta haluaisin kovasti sen valkoisen pöydän. Kattauksetkin näyttävät mielestäni paremmalta valkoista vasten. Mutta sitten taas toisaalta mietin tuleeko huoneesta aivan liian platku jos pöytäkin muuttuu valkoiseksi...? Toisaalta talvi ja valon puute saattaa taas muuttaa mielipidettä suuntaan tai toiseen...
Mitäs mieltä te olette? Tumma vai valkoinen?

10 kommenttia:

 1. Mimustatuo pöytä on nyt oikein hyvä, en vaihtaisi valkoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, painovirhepaholainen eksyi myös matkaan :) Pitäisi aina muistaa lukaista tekstinsä läpi ennenkuin painaa Julkaise-nappia...

   Poista
 2. Musta kans tuo pöytä on just bueno, tulis ehkä liianki valkosta? ite haaveilen samantyyppisestä, mut meillä keittiö niiiiiin synkkä että sinne sopis ennemmin sen valkonen mut miehen mielestä ennemmin vaikka musta :D

  VastaaPoista
 3. Erittäin hyvältä näyttää noinkin :) Noi valkoiset tuolinpäälliset tuo kivasti sitä keveyttä. Mutta tuskin se valkoinenkaan paha olisi ;)

  VastaaPoista
 4. Tumma. Itse painelin samalla ongelmalla ja kun olen valkoisen kerniliinan kanssa elänyt, niin sitä saa niin paljon tekstiileillä muutettua. Se kontrasti on just hyvä.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia!! Tuo tumma näyttää hyvältä kaiken vaalean keskellä, mutta kun valkoista rakastaa se on hankalaa!! :)

  VastaaPoista
 6. Tumma :-) Sitä voinee keventää pöytäliinoilla sun muilla. Tumma pöytä tuo hyvän kontrastin muuten niin vaaleaan sisustukseen!

  VastaaPoista
 7. Minusta tuo tumma on ihan hyvä, tuo vähän kontrastia. Voihan sitä tosiaan valkaista välillä vaikka valkoisella pöytäliinalla, jos tummuus häiritsee :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on valkoinen pöytä, oikeastaan lähes kaikki valkoista, mutta nyt olen alkanut kaipailemaan hieman kontrastia ja haluaisin jotakin tummaa mukaan. Joten mun täytyy sanoa, että tuo tumma on hyvä, pidän muutenkin teidän sisustuksesta :)

  VastaaPoista
 9. Blogissani on sulle haaste. :)

  http://whitefresh.blogspot.fi/2012/06/iittalaa.html

  VastaaPoista