tiistai 9. elokuuta 2011

Hääpäivä

Häistämme on kulunut jo kolme vuotta -häitä vietettiin 9.8.08. Kaikkitietävä google kertoi minulle, että tätä hääpäivää kutsutaan nahkahäiksi -ei kovin romanttisen kuuloista kyllä..7 kommenttia:

 1. Hyvää hääpäivää! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Onnea eilisn hääpäivän johdosta!!

  Aivan ihania kuvia. Silloin "ammoisina aikoina" kun itse menin naimisiin, oli kuvat edestä ja sivusta, toinen istui, toinen seisoi. Ja jos oikein rohkeiksi mentiin, niin voitiin jopa antaa suudelma;) Ulkokuvauksista ei oltu kuultukkaan.

  Onko teistä jommalla kummalla ruotsinkielinen tausta? Bongasin kastekorteissa ruotsia ja nyt noissa. Itse olen ruotsinkieliselta alueelta ja mieheni on syntynyt Ruotsissa -siitä kiinnostus;)

  VastaaPoista
 3. Satu: Kiitos

  S: Kiitän

  Mia -Willa Oliviasta: Miehelläni on. Hän on siis suomalainen mutta syntynyt Ruotsissa + iso osa suvusta löytyy sieltä. Tämän takia pyrimme myös opettamaan pojalle ruotsia..samalla jos vaikka äitikin oppisi :D

  VastaaPoista
 4. :) Onhan se hyvä, että osaa molempien sukujen kielet! Kielet on rikkaus:)

  Me tehtiin se virhe aikoinaan lasten kanssa, että Mikki ei alkanut puhua heille ruotsia. Syy oli yksinkertaisesti se, että me asuttiin silloin Oulussa ja siellähän sitä ei tarvi. Nyt sitten kolme vanhinta käy tarhaa/koulua ruotsinkielellä. Samoin tulemme tekemään kahden nuorimman kanssa.
  Enää Mikki ei kieltään voi vaihtaa, vaikka molemmat sitä "täydellisesti" (minä en tosin niin hyvin kuin Mikki;))puhummekin. Työssämmekin noin 95 % asiakkasita on ruotsinkielisiä.

  VastaaPoista
 5. Onnea hääpäivän johdosta, itselläkin tulee 3 vuotta täyteen lokakuussa =)

  VastaaPoista
 6. Mia -Willa Oliviasta: Mekin asumme tässä Oulun kupeessa eikä täällä kieltä tarvitse. Silti minusta olisi hyvä, että poika oppisi edes auttavasti kielen. Esimerkiksi K:n isän puolen serkut eivät puhu laisinkaan suomea joten olisihan se hyvä, että serkukset voisivat kommunikoida!

  piitzi: Kiitos :)

  VastaaPoista