tiistai 16. elokuuta 2011

Hoitotaso

Nyt ei ole luvassa mitään kovinkaan hohdokkaita sisustuskuvia vaan ihan vauvan ehdoilla toimivaa kotia.

Minulta on blogissa kysytty onko K:n huoneessa hoitopöytää -ei ole. Kun ostimme asuntomme oli se vielä rakennusvaiheessa. Kylpyhuoneesta löytyivät vain valkoiset kaakelit (joiden kaveriksi sitten halusimme vielä ruskeaa ja näin ollen teetimme vähän lisähommia) eikä kalusteita vielä lainkaan. Yhdelle seinälle oli tarkoitus tulla pyykkikaappi sekä pesutorni. Teimme kuitenkin muutoksia suunnitelmiin ja rakentajien ihmetykseksi tuo pyykkikeidas vaihtui tasoon jonka alle pesukone ja pyykkikori mahtuvat. Tason ideana oli ennenkaikkea toimia joskus tulevaisuudessa hoitotasona. Niinpä "hoitopöytämme" sijaitsee kylpyhuoneessa jossa se on lähellä vesipistettä -onkin muuten osoittautunut ihan pakolliseksi asiaksi! Tältä tuo K:n nurkkaus näyttää.


4 kommenttia:

  1. Hoitotaso kylppärissä on ihan ehdoton. Meilläkin on hoitotaso kodinhoitohuoneessa ihan vesipisteen vieressä, eikä siitä mitään olisi tullutkaan, jos hoitotaso olisi ollut toisella puolella taloa. Kiva lukea tämänkin tyyppisiä postauksia välillä, vaikka toki jo kovasti odotan uusia olkkarin kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Piiku: Juuh..ei todellakaan olisi onnistunut jos hoitotaso olisi ollut toisella puolen asuntoa kuin vesipiste. Siinä oltaisiin vaipanvaihdon yhteydessä hetki mietitty, että mites tämä yhtälö nyt ratkaistaan :D

    VastaaPoista
  3. Meillä on kanssa ihan samalla tavalla vain hoitopatja kodinhoitohuoneen työtasolla ja oikein hyvin on toiminut :) Eipä vie hoitopöydät turhaan tilaa muista huoneista.

    VastaaPoista