maanantai 29. elokuuta 2011

Uuteen viikkoon

Jälleen startattiin uusi viikko. Vähän väsähtäneissä merkeissä edelleen -liekkö jotain syysväsymystä jo ilmassa? Mies on onneksi lomalla tämän päivän ja suunnitelmissa on lähteäkkin koko perheen voimin vähän kiertelemään kaupungille. Kiva päivä siis tiedossa väsymyksestä huolimatta! 

Edelliseen postaukseen on tullut kivoja toiveita joita pyrinkin totetuttamaan tässä lähiaikoina. Kiva kuulla, että päivä K:n kanssa tyyppinen postaus kiinnostaa -sellaista olin joskus miettinytkin. Toiveita saa edelleen heittää ilmaan! Huutonetin kohteet ovat muuten auki vielä jonkun aikaa -tosi kivasti huutoja on tulutkin! Kohteisiini pääset tästä

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Voi elämän kevät, sulla on kyllä aivan käsittämättömän upea blogi! Oon jumittunu ihan täysin tähän koneen ääreen ja välilehtiä on auki toistakymmentä, kun klikkailen noita "you might also like"-juttuja! Voi juku. :)
    Päivä pikkumiehen kanssa kuulostaa hienolta postaukselta! Jään ehdottomasti lukemaan blogiasi ja odottelemaan innolla tuota postausta. :)

    VastaaPoista
  2. Henna: Olipas mukava tulla blogia kurkkaamaan kun täältä löytyi noin kiva kommentti! Kiitos paljon ja kiva kun olet löytänyt tänne.

    VastaaPoista