lauantai 6. elokuuta 2011

Minä ja dinoSiitä on jo useampi vuosi kun tuon dinopuvun ostin. Omaa vauvaa odottamaan. En voinut vastustaa kiusausta. Nyt on sylissä oma pikku dinosaurus. 

12 kommenttia:

 1. Voi ei, miten suloinen! Mahtaakohan enää löytyä mistään?
  PS. Olen ihan uusi lukija blogissasi! Sen verran mitä olen lukenut, niin todella mielenkiintoiselta vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 2. Hei. Taustalla näkyy hurmaava pöllöt oksalla- kuvio. Onko se maalattu vai seinätarra? Jos se on tarra, kertoisitko mistä moisia saisi? - satu

  VastaaPoista
 3. Ihana!! Ja nuo sun hiukset on niin hyvät :) Mä aloin virkkaamaan vauvalle peittoa kauan ennen kuin me oltiin edes puhuttu vauvoista mitään. Jotenkin sitä vaan tietää, että lasten aika on jossain vaiheessa ja se äiti sisällä alkaa valmistautua kaikkeen jo hyvissä ajoin :) Oon hirveän huonosti ehtinyt kommentoida sun postauksiin - monissa on ollut aivan ihania kuvia! Ja teidän takapihan muutos terassin myötä on kyllä hyvä!

  VastaaPoista
 4. Itselläni tai siis Alexilla oli tuo sama puku, tykkäsin ja tykkään edelleen siitä tosi paljon. Sitä en malttanut myydä kirppiksellä
  Ihana Dino!! Eihän tuosta voi olla tykkäämättä<3

  VastaaPoista
 5. Ihana puikelo! :)

  -ihaa

  VastaaPoista
 6. Voi että mikä suloisuus!! <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista. Puku on ostettu Lindexiltä -siellä on myyty tuota pariin otteeseen. Pöllöt ovat tarroja ja löydetty ebaystä.

  VastaaPoista
 8. hei, ihana tuo dinopuku !:) onko sinulla se vielä jäljellä ? jos on niin olisitko valmis myymään sen ? minkä kokoinen se on ?

  VastaaPoista