keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ideaa yläkertaan

Kuten olen jo aiemmin maininnutkin on kodissamme yläkertavaraus. Sinne on tosiaan ollut suunnitteilla mm. vaatehuone. Myös yhden makuuhuoneen rakentamisesta olemme alkaneet haaveilla. Pohjapiirrustusta onkin useat illat pyöritelty ja mietitty. Ei sinänsä, että olisimme vielä vähään aikaan laajentamassa -kyseessä on kuitenkin kallis ja työläs projekti eikä meillä vielä ole mitään huutavaa tarvetta lisäneliöille. Silti niitä suunnitelmia tulee pyöriteltyä päässä. Asuntomessuilla piti napata kuva eräästä makkarista sitten..josko vaatehuoneen toteutus näin olisi fiksuinta meilläkin?Lisäksi ehkä kulku kylpyhuoneeseen? Ai että kun noita suunnitelmia pääsisikin toteuttamaan! 

3 kommenttia:

 1. Oivoi, tuo näyttäisi niin ihanalta...! Minäkin haaveilen tuollaisesta walk in closetista. Sopisi meidän liian isoon makkariinkin hyvin :) Ellei oltaisi juuri kyhätty tähän tätä meidän uutta työnurkkausta :))

  VastaaPoista
 2. asutteko omakotitalossa kun on yläkertavaraus??

  me katseltiin asuntomessuilla kanssa tota walk in closet ratkaisua.. jos rahaa ja tilaa olis rajattomasti niin ei se olis siinä :D

  VastaaPoista
 3. Marja: Tuollainen olisi kyllä ihana

  lattenainen: Itseasiassa asumme rivitalossa. Meillä on hieman erikoinen kolmen asunnon rivari joiden asunnot muistuttavat enemmän omakotitaloa.

  VastaaPoista