sunnuntai 28. elokuuta 2011

Väsymystä ilmassa

Mansikkalassa podetaan pienoista väsymystä. Myös blogin suhteen on ilmassa pientä väsymystä ja inspiraatiopulaa. Niinpä heitän pallon hetkeksi teille -nyt saa siis toivoa mitä blogistani haluaisitte lukea? Pyrin toiveita toteuttamaan kun taas inspiraatio palaa -toivottavasti mahdollisimman pian!


7 kommenttia:

 1. Mitään aihe-postauksia en osaa toivoa, parhaita on ihan semmoset arkipäiväiset kuvat ja kirjoitukset :) Heitin sulle haasteen omassa blogissani, käythän kurkkaamassa?

  VastaaPoista
 2. pellavaunelmia: Kiva kuulla, että arjen postaukset kiinnostavat -niitä on myös kiva tehdä. Ja kiitos hauskasta haasteesta!

  VastaaPoista
 3. Sisustusjutut/kuvat on kivoja :)

  VastaaPoista
 4. Esim:tavallinen päivänne K:n kanssa kuvina ja tekstinä :)

  VastaaPoista
 5. Nirpun kanssa samaa pohdiskelin, että kiinnostaa ihan millaista teidän vauva-arki nyt siellä kotona on, riemuineen ja hankaluuksineen. Sisutus ja asukuvat ja -jutut toki kiinnostaa myös aina.

  VastaaPoista
 6. Hiljaisen lukijan mielestä tämä on tälläisenä juuri passeli. Tykkään etenkin inspiraatio kollaaseista, kiva kun joku poimii parhaat päältä ja minä saan vain katsella! :)

  Jatka saamaan malliin!

  -Katri

  p.s eksyin blogiisi sattumalta vuoden vaihteessa,kun paljastit odotavasi herra K.ta siitä alkoi tiivis seuraaminen, meillä on muuten aikalailla saman ikäiset ihanaiset pikku muru-herrat!

  VastaaPoista
 7. Päiväni kuvina -postauksia tai ihan vaan päiväkirjamaisia kertomuksia päivän tapahtumista ja mietteistä :) Ei tarvita mitään kummoista!

  VastaaPoista