lauantai 20. elokuuta 2011

Tyttöjeniltaa

Tänään koittaa odotettu ja pelätty ilta -äiti on illan erossa pojasta ja viettää iltaa tyttöporukalla. K jää illaksi isälleen. Muille en poikaa vielä uskaltaisi jättää vaikka K:n mummon onkin monta kertaa tarjoutunut. Vielä toistaiseksi koen paremmaksi sen, että K on jommankumman vanhempansa hoidossa. Tuosta ajasta jonka olen pois ei K ole hereillä kuin ehkä tunnin -maksimissaan kaksi. Silti äitiä vähän jännittää..ehkä eniten se miten itse pärjää ilman pientä. Toisaalta on mukava päästä hieman tuulettumaan varsinkin kun kulunut viikko on ollut ehkä koko vauva-ajan rankin. Luvassa on ainakin kreikkalaista ruokaa ja monen kuukauden kuulumisten päivitykset.2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että pääset tuulettumaan! Minulla tuo kokemus on vielä edessä, poikani on nyt 7 viikkoa vanha. Kyllä tuollaisista illoista saa kuitenkin piristystä ja on hyvä ottaa hetkeksi omaakin aikaa. Toivottavasti iltasi sujui mukavasti ja K:lla ja isällä myös! Sinulla on mukava blogi!

    VastaaPoista
  2. Nirppu: Oli kyllä mukava käydä vähän kodin ulkopuolella tuulettumassa. Ja vielä ihanampaa oli tulla kotiin oman tuhisijan luo!

    VastaaPoista