perjantai 26. elokuuta 2011

Mennyt kesä

Tässä vaiheessa vuotta alkaa olla jo aika siirtyä syystunnelmiin ja muistella mitä sitä menneenä kesänä tapahtuikaan. Kesä on ollut hyvin vauvavoittoinen -alkoihan se toukokuun lopussa K:n syntymällä.Tämän jälkeen alkoi vauva-arjen ihmettely. Mikäs se tämä on ja mitä tämän kanssa tehdään? Ihastella sitä piti jatkuvasti..ja niin pitää edelleen! Ensimmäisillä viikoilla meillä kävi ennätysmäärä vieraita kun perheenjäsenet halusivat tavata uuden sukulaisen. Reilu viikko K:n syntymästä vietettiin myös K:n nimenantoa. Paikalla oli meidän lisäksemme vain siskoni josta tuli myöhemmin K:n kummitäti.


Sitten alettiinkin miettimään jo kastajaisia. Ennen kastajaisia meillä oli myös terassiprojekti meneillään. Valmistui onneksi juuri ennen juhlia ettei takapiha näyttänyt rakennustyömaalta!


Juhannusaatto vietettiin rauhallisissa merkeissä kotona. Juhannuspäivänä K pääsi ensimmäiselle reissulleen kun lähdimme käymään vanhempieni mökillä.


Heinäkuun alussa olivat sitten ne pienen miehen suuret juhlat.


Heinäkuussa juhlittin myös ystävien häitä.


Kesällä myös nautittiin terassistaKäytiin piknikillä perheen voimin


Mökkeiltiin lisää


 Ja reissattiin kotimaassaSemmoinen kesä! 

2 kommenttia:

  1. Mukava kooste! Ja huomaa kyllä kuvienkin perusteella, että tänä kesänä ilmat todellakin suosivat. Samansuuntaisia tapahtumia ollut teillä niin kuin meilläkin, tosin tulemme hieman jälkijunassa, kun poika syntyi kesäkuun lopussa. Mutta ihana on ollut olla kesävauvan äitinä, kun meneminen ja oleminen on niin vaivatonta verrattuna talveen.

    ps. Teillä oli kyllä älyttömän hienot kattaukset ristiäisissä. Ihana teema tuo "vaaleansinipilkullinen"! Itsekin tykkään värkätä ja näperrellä kaikenlaista sievää.

    VastaaPoista
  2. Nirppu: Tosiaankin kesä on tuntunut hyvältä ajankohdalta vauvan kannalta. Lähdöt ovat helppoja pojan voi napata miltei niine hyvineen matkaan.

    VastaaPoista