torstai 27. lokakuuta 2011

Feelunique suosikit

Lukijani pyysi minua tekemään postauksen nettikauppa Feeluniquen suosikeista. Kiva idea joka piti toteuttaa! Kyseinen firmahan on luottokauppani kosmetiikkahankintojen suhteen. Ison osan kosmetiikasta -ainakin ns. merkkikosmetiikasta hankin tuolta. Harvemmin enää nykyään teen mitään heräteostoksia vaan tilaan yksinkertaisesti tarpeeseen. Tilaukseen lähtee yleensä seuraavia juttuja:
Tigit. Etenkin isot tuplapakkaukset shampoota ja hoitoainetta -riittävät toviksi ja ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa.


bareMinerals Original Foundation. Maksaa kotiinkuljetettuna noin 25 euroa. Nyt en muista mitä tämän hinta Suomessa on mutta huomattavasti enemmän kuitenkin.Burts bees tuotteet. Kivoja melko edullisia tuotteita joita ei taida Suomesta saadakkaan. Kuvan käsivoide on yksi suosikeistani talviaikaan kun iho tarvitsee enemmän kosteutusta.
Hauskoja ovat myös Tigin meikit. Nämä ovat yleensä sellaisia pieniä heräteostoksia. Valitettavasti tällä hetkellä Feeluniquelta löytyy näitä huonosti. Toivotaan, että näitä on tulossa jatkossa taas lisää.
Sellaisia suosikkeja minulla. Onko lukijoilla vakkarituotteita joita tilaatte Feeluniquelta?

2 kommenttia:

  1. Just sopivaan saumaan sattu. Olen tässä miettinyt muutaman päivän että mistähän sitä shamppoota sun muuta hius tuotetta tilaisi. Sinä tulit ja ratkaisit ongelmani :)
    Piti heti pistää tilaus vetämään. :)

    VastaaPoista
  2. Nennuska: Kiva että tästä postauksesta oli apua!

    VastaaPoista