perjantai 7. lokakuuta 2011

Suunnitelmia viikonlopulle

Mukavaa perjantaita kaikille! Anttiksen viikonloppusuunnitelmiin kuluu pieni arjesta irrottautuminen kampaajalla. On se jo aikakin kun viime kerrasta on kolme kuukautta -arvata saattaa miltä lyhyt hius näyttää noin pitkällä leikkausvälillä. Vieläkään en ole päättänyt pysyttelenkö samalla linjalla kuin ennen vain kokeillaanko jotain uutta. Ehkäpä luotan taas kampaajani mielipiteeseen kuten aina. Kunnon kampaaja on kyllä kullan arvoinen. 
Viikonloppuna suunnataan myös naapuriin kahden pienen prinsessan syntymäpäiville. Tänään olisikin ohjelmassa miettiä lahjaa näille tylleröille. Lahjan ostaminen on aina yhtä hankalaa! Lisäksi täytynee taas naputella gradua kun siihen on tilaisuus. Viikolla en ikinä ehdi pojan kanssa opiskeluja miettimään sillä gradun työstämiseen tarvitsee ehdottomasti useamman tunnin yhtäjaksoista työskentelyaikaa. Viikonloppuisin on helpompaa kun mies on kotona. Isä ja poikakin saavat vähän yhteistä aikaa ilman, että äiti on kokoajan hästäämässä.

Semmoinen viikonloppu luvassa täällä. Mitäs suunnitelmia muilla on?

2 kommenttia:

  1. Tänään vietellään 3vee hääpäivää ja huomenna iltasella stand upia katsomaan =) Ja sunnuntaina onkin työvuro. Mutta poitsu menee nyt eka kertaa ihan yksin yökylään mummulle ja pappalle. Saanädhä miten mammalla iskee ikävä =D

    VastaaPoista
  2. Kivalta kuulostaa, ihanaa olis itekin päästä kampaajalle viettämään laatuaikaa kampaajan kanssa. :) Meillä juhlitaan puolison synttäreitä lasten kanssa. Kotona yhdessäoloa, ihan rennosti vaan. :)

    VastaaPoista