perjantai 28. lokakuuta 2011

Tervehdys

Tervehdys mansikkalasta! Nautiskelen täällä aamukahveja vasta nyt kun K nukkuu ensimmäisiä päiväuniaan. K:n rytmin muuttaminen on alkanut melko nopeasti tuottaa tuloksia ja aamulla nukuttiinkin yhdeksään! Muutenkin viime yö meni jo paljon paremmin -K:n ihottuma alkaa talttua joten sitä se levottomuus näköjään oli. Muutama viikko on mentykin melkoisella univajeella joten oli ihan luksusta saada nukkua paremmin. 


(Kuva lainattu täältä)


Viikonlopun ohjelmassa olisi ystäväni halloween juhlat joissa ajattelin käväistä ihan vain autolla ja limpparilinjalla. Lisäksi tarkoitus olisi lähteä kiertelemään lastentarvikeliikkeitä turvaistuimen toivossa. Pitää kiittää kommenteista joita jätitte koskien istuinta. Laiskimus minä en ole jaksanut vastata niihin yksitellen. Tällä hetkellä suosikikseni taitaa nousta  HTS Besafe iZi Combi. Maksaa aivan järjettömästi mutta itse nuorempana kolarissa olleena olen melko hysteerinen näiden asioiden suhteen. 

Niin ja kiitos monista kivoista kommenteista jota olitte jättäneet tuonne arvontaan. Vielä on muutama päivä aikaa osallistua!

2 kommenttia:

  1. Meillä on just tuon merkin turvaistuin! Ei kyllä välttis just tuo, mutta sellainen, jonka saa neljään eri asentoon, mutta ei selkä menosuuntaan.. Oli esikoisella, nyt kakkosella ja kestää kyllä vielä helposti kolmannenkin käyttäjän :) Hyvä ja turvallinen merkki!

    VastaaPoista
  2. La Petite Princesse: Combi on se malli jonka saa sekä selkä menosuuntaan, että kasvot menosuuntaan. Oli oikeastaan ainut merkki joka sitten sai minut vakuuttuneeksi. Tänään käytiinkin testaamassa autoon. Kyllä se tuo on joka meille tulee.

    VastaaPoista