lauantai 29. lokakuuta 2011

H&M joulu

H&M:n nettikauppaan ovat näköjään joulujutut saapuneet. Joka vuosi yhtä ihania kuvia. 

En ole kyllä ikinä ollut mikään suuri punaisen fani eikä tuo väri ole kuulunut jouluumme. Näitä kuvia katsellessa punainen kuitenkin alkaa hieman houkuttaa. Oikein yhdistettynä todella kodikas ja kaunis. Hmmm..meneeköhän meillä joulun värimaailma uusiksi?

4 kommenttia:

 1. Mä oon taas aina pitänyt punaista Joulun värinä! Ja sitä on tulossa tänäkin vuonna, harmaan ja valkoisen seuraksi :) Mutta vaikka tykkäänkin tehdä kodista jouluisen (lue: punaisen), vierastan kuitenkin kaikkia jouluisia kuvia tekstiileissä yms. Mitä simppelimpi, sen parempi!

  VastaaPoista
 2. Ihan kivoja uutuuksia näköjään h&m:lläkin. Nuo tekstityynyt on kauniita. Mielestäni punainen väri on pienenä ripauksena ihana joulun aikaan. Muuten en juuri sisustuksessa siitä perusta, paitsi pieninä annoksina lastenhuoneessa. Punaisessa värissä on mielestäni aina jonkinlainen "mummonmökkivivahde" ja siksi se ei ehkä sovi ympärivuotiseen kodin sisustukseen. Mökille sen sijaan saattaisin hyväksyäkin.

  VastaaPoista
 3. Hah, miekin olen miettinyt ihan samaa, että pitäisikö vaihtaa meidän joulun värit (musta, kulta ja tummanruskea) punaiseen, kun siihen löytyisi enemmän kaikkea sopivaa ja ihanaa. Meillä tosin on musta joulukuusi jota en vaihda, mutta eikös punaiset pallot kävisi sellaiseenkin oikein hyvin.. APUA! :D

  VastaaPoista
 4. pellavaunelmia: Harmaa ja valkoinen punaisen seurana kuulostaa hyvältä.

  Nirppu: Itse en myöskään osaa kyseistä väriä kotona käyttää. Juuri tuota mummonmökkifiilistä on mielestäni noissa h&m:n kuvissa.

  Minna: Joku muukin miettii siis samaa! :)

  VastaaPoista