lauantai 8. lokakuuta 2011

Prinsessoja juhlimassa

Kampaajalta kotiutui jälleen tyytyväinen äiti -kuvia luvassa myöhemmin. Iltapäivästä jatkettiin sitten mukavaa päivää naapurissa pienten prinsessojen juhlissa. K oli porukan ainut poika ja katseli ihmeissään melko eläväisten tyttöjen menoa. Saa nähdä jääkö poika näiden tytsyjen jalkoihin myöhemmin vai liekkö yhtä vilkas itsekkin? Nyt pojalla ainakin tuntuu riittävän virtaa -kokoajan joku raaja viuhtoo menemään. Yleensä kaikki. Ja ääntä lähtee. Jutta riittää niin ettei puheenvuoroa saa.Nyt poika vetelee jo unta palloon (kyllä -meillä mennään kuudelta yöunille!) ja äiti ja isä taitavat ruveta pihvin paistoon. Mukavaa lauantai-iltaa!

3 kommenttia:

 1. Herranjesta, monelta se lapsi oikein herää sitten aamulla? :) Meidän ipana menee nukkumaan 21.00, jää siinäkin muutama tunti omaa aikaa, mutta tuo teidän on kyllä jo melko saavutus ;)

  VastaaPoista
 2. ihan samaa mietin, kuudelta!miten yöt sujuu, heräilläänkö usein?meillä mennään kasin jälkeen nukkumaan ja yöt on aika katkonaisia edelleen, vaikka poika on jo 10kk.

  VastaaPoista
 3. Onnen Omenia: Noh..tässä on ollut vaihtelua viime päivinä mutta yleensä rytmi on ollut unta kuudesta kuuteen/seitsemään. Tuntuu itsestäkin hurjalta tuo aikainen nukkumaanmeno mutta pojan rytmiin mennään nyt ainakin vielä. Silloin kun nukkumaanmeno siirtyy jostain syystä niin herätyskin on yleensä aikaisemmin..ihan kummia nuo vauvat :D

  Piiku: Ensin mentiin yhdellä syötällä kuuteen/seiskaan. Sitten ilman syöttöjä tovi. Nyt on ruvettu heräilemään ja melskaamaan enemmän. Saa nähdä miten tämä tästä kehittyy. Vähän jo kauhistuttaa tuo kellojensiirto valmiiksi jos poika aikoo nukkua sitten viidestä viiteen.

  VastaaPoista