lauantai 8. lokakuuta 2011

Hiusten syyspäivitys

Minulla on ihana kampaaja! Kampaajalla käynti on aina mukavaa ja voin luottaa kutrini sataprosenttisesti kampaajani huomaan. Yleensä annan täysin vapaat kädet hiusten suhteen. Enkä ole vielä pettynyt. Tällä kertaa hiukset meinattiin jättää pidemmiksi mutta sitten viimehetkellä päädyttiinkin entistä lyhyempään. Näin lyhyttä minulla ei ole ikinä ollut!Viimeiset kaksi kuukautta täällä on kärsitty melkoisesta sulkasadosta. Hiuksia on jokapuolella -yäk! Naurettiin kuitenkin kampaajan kanssa, että ehkä se oli vain ihan hyvä juttu..luonnon oma ohennus. Tuota hiusmassaa kun näköjään vieläkin riittää. Lyhyessä hiuksessa se jotenkin vielä korostuu. Vaikka paksut hiukset ovatkin sinänsä siunaus niin kyllä nekin omat haasteensa luovat. Kun hiukst vielä raskauden jäljiltä ovat luonnontaipuisat niin tarvitaan kyllä hyvä malli, että pysyvät kurissa. Viime syksyinen puolipitkä malli oli vikaliike -hiukset sojottivat kokoajan mihin sattuu. Sen jälkeen istuinkin nykyisen kampaajani tuolille ja siitä asti ei hiuksista ole tarvinnut stressata! 

7 kommenttia:

 1. IHANAT!! Ja passaa todella hyvin! Mäki oon menossa tiistaina luottokampaajalleni,n 450 kilsan päähän, sinne pohjoiseen päin :D ei lähempää löydy niin luotettavaa ja ammattitaitoista ihmistä :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis leikkaus ja ihana väri!!

  VastaaPoista
 3. Hih meillä on melkein sama hiusmalli. Mulla siis vain erivärisenä.
  Voin sanoa että hyvä valinta, ite oon tykännyt kovasti tästä tukastani.

  VastaaPoista
 4. ihanat! uudistus aina piristää mukavasti :)

  VastaaPoista
 5. tosi ihana malli, sulla näyttäis olevan hurjan tuuheat hiukset :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat! Itse olen kasvattanut hiuksia ja kun olen saanut ne vähän pidemmiksi, niin nyt kaikki lyhyemmät mallit näyttää hyvältä =)

  VastaaPoista
 7. Sulla on lyhyempi tukka ku mulla!!

  VastaaPoista