tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kokemuksia Manly luomiväreistä?

Monissa blogeissa on jo pitkään näkynyt näitä 120 värin luomiväripaletteja. Olen ohittanut ne uskoen tuollaisen määrän halpisvärejä olevan täyttä roskaa. Mielenkiintoni heräsi kuitenkin kun tuotetta kehuttiin niin paljon. Niinpä klikkasin itselleni oman paletin ebaystä hurjaan viidentoista euron hintaan. Kovasti näitä kehutaan mutta vähän skeptinen olen vielä. Onko lukijoillani kokemusta kyseisestä paletista?5 kommenttia:

 1. Onpas värivalikoimaa. Tossahan on aamulla tenkkapoo, minkäväristä luomaria luomelle laittaa :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole kokemusta kyseisestä merkistä mutta ei ne halpisvärit aina huonoja ole. Ostin joskus H&M:n paletin missä kai 10 väriä, on paljon parempi kuin uusi Diorini! En olisi uskonut! Enkä siis tarkoita klassisia viisikoita tai kaksikoita, ne on voittamattomia :D

  VastaaPoista
 3. Outi-Hyypiön elämää: Tuossa tulee kyllä valinnanvaikeus! :D

  Ansku: Totta! Minäkin hankin yhden h&m paletin viime kesänä ja yllätyin miten paljon pigmettiä väreissä oli.

  VastaaPoista
 4. Moikka

  Kosmetologi vastaa ;)

  Mulla on muutamakin paletti, mattana ja shimmereiden kanssa. Hyviä ovat mutta asianmukainen pohjustus on tarpeen. Melkein kaikkia vähäpigmenttisiä luomivärejä kannattaa kokeilla kostealla aplikaattorilla kuivan sijaan.

  Toinen hyvä niksi on se että ei yritä kuivalla aplikaattorilla hinkata kuivaa nappia vaan rapsuttaa spaattelilla napin pinnasta väriä irti ja sitten kostealla aplikaattorilla kokeilee, toimii varmasti.

  Kokeileppa ensin tuttuun tapaan ja sitten märällä ja lopuksi märällä ja rapsutetulla tekniikalla huomaat eron :)

  Kerro sitten miten kävi!

  VastaaPoista
 5. Viivi: Kiitos paljon vastauksestasi. Kiva kuulla kokemuksia.

  VastaaPoista