lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vapun asu

Huonovointisuudesta huolimatta yritin edes pukeutua vähän pirteämmin tänään. Vilan tunika on siitä hyvä, että menee päälle vielä näin valaan kokoisenakin. Nyt vain odotellaan milloin tämä vappupallo sanoo poks!10 kommenttia:

 1. voi mikä massu, taitaa olla h hetki jo aika lähellä :)

  mukavaa vappua :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Vielä jokunen viikko olisi. Itsellä on kyllä sellainen tunne, että saattaisi kohta olla tulossakin mutta katsotaan :)

  VastaaPoista
 3. Onpa komean kokoinen masu! Tsemiä viimeseen rutistukseen, jos vaikka saisit pian sen äitienpäivä-lahjan :)

  VastaaPoista
 4. Outi-Hyypiön elämää: Kiitoksia. Pieni äitienpäivälahja olisikin ihana :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana vauvamaha :) Nauti siitä nyt, vaikka vauvan syntymää tietysti ootatkin jo kovasti - sitä mahaa tulee ikävä :) Voi hyvin!

  VastaaPoista
 6. Jane: Varmasti tulee ikävä. Kumman ristiriitainen tunne kyllä kun toisaalta iskee jo haikeus kun tajuaa raskausajan olevan lopuillaan ja toisaalta odottaa niin kovasti sitä pientä ihmistä saapuvaksi.

  VastaaPoista
 7. mukavaa vappua teille ja hyviä vointeja sulle loppuraskauteen :)

  VastaaPoista
 8. Ihana massu!! Tuli ihan ikävä omaa samanmoista. Ja voin sanoa että mullakin oli massulla kokoa, yläkäyrän yläpuolella mentiin, mut normaalinkokonen poju sieltä tuli. Voimia loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 9. piitzi: Täälläkin on menty yläkäyrällä kokoajan. Vasta nyt tipahdin keskikäyrälle vaikka ei sitä mahan koosta uskoisikaan. Ainakin omalla kohdallani luulen oman pituuteni ja varsinkin lyhytselkäisyyden vaikuttavan asiaan. Toivottavasti poju ei kuitenkaan mikään jättiläinen ole :D

  VastaaPoista