lauantai 23. huhtikuuta 2011

Korkokenkäkaipuu

On yksi asia jota olen raskaanaollessa kaivannut -korkeat korot! Vielä ihan alkuraskaudesta syksyllä kävelin koroilla mutta ensilumien saavuttua totesin korkojen olevan turvallisuusriski. Kohta tuon jälkeen koroilla kävely alkoikin myös tekemään kipeää. Niinpä tässä ollaankin töpötelty menemään matalissa kengissä -niissä harvoissa jotka jalkaan mahtuvat. Kova pala naiselle joka on teinistä asti tottunut kävelemään koroilla. Täytyy sanoa, että odotan sitä hetkeä kun saan taas korot jalkaani!

3 kommenttia:

 1. Onneksi kengät on niin nättejä ja kauniita että niitä voi ihan katsellakin vaan jollei voi käyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kenkiä!! Itellä oli kans sama homma että jo alkuraskaudessa sai unohtaa korkkarit. Ja loppuraskaudessa hyvä kun mahtui edes merrelin sporttisandaalit jalkaan...huh huh. Varsinkin kun viimekesänä oli ne superhelteet. Ja synnytyksen jälkeen turposin vielä enemmän, nimittäin maidonnousu tekee joillekin sen että turpoaa, onneksi sairaalassa oli hoitsu joka osasi senkin asian kertoa, säikähdin itse eka että mikä ihmeen tauti mulle nyt on iskenyt. Jonkun aikaa meni että pahin turvotus laski. Mulla raskauskilot on lähteneet tosi hitaasti pois, pitkään oli että yhdet lemppareista kengistä ei mahtunu jalkaan ja pelkäsin jo ettei ne ikinä enää mahdu, mut onneksi mahtuvat jälleen. Että älä säikähdä jos heti et voi pitää vanhoja kenkiäsi tai vaatteitasi kun synnäriltä palaat. =) Juu ja aika harvassa on ne naiset joilla se masu jää kokonaan sinne laitokselle, mut kyllä se pois lähtee sitten ajan kanssa. =)

  VastaaPoista
 3. Ansku: Niinpä

  piitzi: En ollut kuullutkaan, että maidonnousu voisi turvottaa myös. Hyvä, että kerroit etten säikähdä jos näin käy. Minä niin kovasti toivoisin, että edes tämä turvotus jäisi laitokselle. Kenkäpula nimittäin alkaa olla aika kamala jo.. Vanhoihin vaatteisiin -ainakaan housuihin en edes unelmoi ihan heti mahtuvani.

  VastaaPoista