torstai 21. huhtikuuta 2011

Suosituimmat aiheet

Lisäsin tuonne sivuun tuollaisen suosituimmat aiheet luettelon. Siinä näkyy nyt viisi suosituinta postausta viimeisen kuukauden ajalta. Kertoo samaa tarinaa kuin muutkin tilastot: vauva-aihe tuntuu kiinnostavan tällä hetkellä eniten. Kiva huomata sillä vauvahöpötystä varmaan tulevaisuudessakin tulee riittämään. Ensi alkuun mietitytti miten lukijat tämän aihealueen ottavat vastaan mutta ihan suotta. Ei tästä nyt kuitenkaan mitään vauvablogia ole tulossa -turha pelko!


6 kommenttia:

 1. Itse ajattelin juuri lopettaa tämän blogin lukemisen, koska on mennyt näköjään liikaa "vauvailuksi". Mutta, sehän on aivan inhimillistä, kun tuossa elämänvaiheessa olet. Näin ollen varmasti monet äidit ja raskaana olevat tykkäävät lukea vauvapostauksia.

  En ole tätä kovin kauaa kyllä seurannutkaan. Aiemmin aikaisempia postauksia selaillessani blogi vaikutti mielenkiintoiselta, mutta nyt aihepiiri ei ole ehkä aivan sitä, mitä seuraamiltani blogeilta haen. Mutta, pitää nyt katsoa. Onnea loppuodotusaikaasi!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Niin no..kaikkia ei tosiaan voi miellyttää. Varmastikkaan vauva-aihe ei kaikki kiinnosta mutta onneksi isoa osaa lukijoista. Sen takia "uskallankin" tätä vauva-aihetta blogiini enemmän tuodakkin. Auttamatta elämäntilanteen muutoksen myötä myös blogi muuttuu ja sitä myötä varmasti myös moni lukija vaihtuu.

  VastaaPoista
 3. mulla on pojalle samanlainen vauvakirja kun sulla näköjään :) ihanan iso maha muuten!

  VastaaPoista
 4. Mua ainakin kiinnostaa vauva- postaukset kovasti! Sattuneesta syystä ;) mulla poika 4 kk. Kiva erityisesti nähdä vauvan huoneen sisustusta, itse tosin aion sisustaa pojan huoneen jo vähän isommalle pojalle, kun tulee varmaan nukkumaan kuitenkin aika pitkään meidän makkarissa. Tsemppiä sinulle kovasti loppuraskauteen, muista nyt huilata riittävästi. Kohta siihen ei ole aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Itse olen nyt kesälomalla, josta jään parin viikon päästä suoraan äitiyslomalle, joten mielenkiinnolla olen näitä postauksia lukenut ja ainakin siis yksi lukija jää, vaikka tulisi kuinka paljon vauva-aiheisia juttuja :)

  Olette laittaneet vauvanhuoneen todella kauniiksi, joten kelpaa uuden asukkaan tulla maailmaan :)

  VastaaPoista
 6. emli: Tuo vauvakirja on ihana! Maha on kyllä jo ihan kiitettävän kokoinen! :D

  Onnen Omenia: Kiva, että kiinnostusta löytyy. Lukijoiden joukosta löytyykin varmaan paljon samassa elämäntilanteessa olevia.

  Noora: Eli melko samoilla viikoilla olet kuin minäkin :) Jaksamisia loppuraskauteen.

  VastaaPoista