torstai 14. huhtikuuta 2011

Kotiutumisvaatteet

Sen verran mieli karkailee jo tulevaan, että tulevalle perheenjäsenelle on kotiutumisvaatteet jo valittuna. Alkuperäinen setti on tämä:

Tuo body on vain senverran pientä kokoa, että epäilyttää mahtuuko meidän juniori siihen laisinkaan. Jos poju sattuukin olemaan isompaa kokoa vaihtuu body tähän raidalliseen versioon:Ja sitten vielä päälle tämä setti:


12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat vaatteet! Noissa kelpaa kyllä kotiutua ja ottaa paljon valokuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Elma: Kiitos

  Lotta: Kamera on varmasti kovassa käytössä pikkuisen synnyttyä!

  Nanna: vauvanvaatteet ovat kyllä supersuloisia.

  Hanna: :)

  VastaaPoista
 3. Kotiutumisvaatteiden valinta oli kyllä yks parhaista jutuista raskaudessa. Vaihtelin vähän väliä kassin sisältöä :) Harmi etten muistanut sitten täpinöissäni ottaa kuvaa vauvasta ne vaatteet päällä vaikka ne tuolla säilössä ovatkin (kai?!?)

  Mutta aivan ihanat vermeet pikkuiselle olet valinnut.

  VastaaPoista
 4. Ihanat!! Uskon kyllä että pienikin body mahtuu, itsekkin sitä arvoin silloin. 50cm body oli jopa vähän isokin vaikka tyyppi oli 50cm pitkä ja 3,5kg syntyessään =) Itse suosittelsiin tuohon kuitenkin oikein pehmoisia puolipotkareita, sukat nääs ei tahdo pysyä jaloissa kun ne on niin pikkuruikkuiset =)(ainakaan meillä ei pysynyt)

  VastaaPoista
 5. Sanna: Noiden vaatteiden valinta on kyllä kivaa :)

  piitzi: Toivottavasti mahtuvat etteivät mene ihan hukkaan vaikken montaa vaatekappaletta ole 50senttisenä ostanutkaan. Meille kun on oletettavasti tulossa melko iso vauva -en yhtään ihmettele jos menee neljä kiloa rikki! :D Kiitos housuvinkistä. Pitää vielä miettiä tuota settiä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat vermeet kaverille on tulossa. Teille on poika siis tulossa?
  Mikäs teillä on delivery date?

  VastaaPoista
 7. Outi-Hyypiön elämää: Poikaa on luvattu. Kätilö totesi heti ultrauksen alkuun, että erehtymisen mahdollisuutta ei ole :D Tarkkaa päivää en halua täällä paljastaa mutta toukokuun loppupuolella on tuo päivä.

  VastaaPoista
 8. Joo niin se kätilö meillekkin sanoi, että täällä näkyy uloke, jota tytöillä ei ole :)
  Mukavaa loppuodotusta, toukokuu onkin jo ihan just.

  VastaaPoista
 9. Outi-Hyypiön elämää: Meillä on oikein kuvamateriaalia todisteena siitä :D Jostain syystä kätilö lätkäisi meille ultrakuvan joka oli suoraan alhaaltapäin kuvattu :D Kohtahan se tosiaan on toukokuu..viikot käyvät vähiin.

  VastaaPoista