torstai 28. huhtikuuta 2011

Rauhallinen vappu

Minkäslaisia vappusuunnitelmia lukijoillani on? Meillä vappua vietetään tänä vuonna erittäin rauhallisissa merkeissä. Ohjelmaan ei kuulu varmaan kuin kotona oleskelua ja grillausta. Vappupäivälle ollaan mietitty naapureiden kanssa nyyttäreitä jos keli sallii..toivottavasti onnistuu niin saataisiin vähän toimintaa tällekkin viikonlopulle. Vappu keväänjuhlana on ehdottomasti yksi lempparijuhlistani -varmastikkin juuri siitä syystä, että kauan odotettu kevät on täällä viimeistään vappuna. Tänä vuonna vain en ole jaksanut suuremmin fiilistellä juhlaa. No tärkeintä nyt onkin pitää vain huoli tästä omasta vappupallosta ja levätä.


Kuva viime vapulta 


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalle teidän suunnitelmat. Alan vanhentua, kun rymyjuhlat mua ei enää kiinnosta. Suunnittelen täällä ihan täpinöissään perheen kesken järjestettävää vappubrunssia, tarjolla kaikkea hyvää ruokaa! Sushia, lohileipäsiä, itsetehtyä perunasalaattia, munkkeja...mmmmmmmmmm.

    VastaaPoista
  2. Outi-Hyypiön elämää: Kuulostaa hyvältä. Taidan itsekkin sen verran vapun kunniaksi lipsua ruokavaliosta, että hankin vappuherkkuja -pitäähän vappua jotenkin juhlistaa.

    VastaaPoista