perjantai 29. huhtikuuta 2011

Ripsienpidennykset

Turhamainen mamma täällä hei! Käväisin tänään kampaajalla siistimässä hiukset ja samalla laitettiin vähän ripsiä. Ei koko pidennystä ihan siitä syystä etten tämän mahani kanssa voi maata pitkään selällään. Pidennys tehtiin vain siis silmien ulkonurkkaan. Ajatuksena oli käydä vähän hemmottelemassa itseäni ennen synnytystä. Ripset freesaavat ilmettä kummasti -en nimittäin aio todellakaan pakata meikkejä sairaalakassiin! 


Tämä oli ensimmäinen kerta kun ripsienpidennystä kokeilin ja olen kyllä supertyytyväinen lopputulokseen! Kasvot eivät kaipaa enää mitään muuta kuin meikkivoiteen.


Saapa vain nähdä miten näihin jää koukkuun...


9 kommenttia:

 1. tooosi kivannäköiset! himoitsen noita itekki :P, mietin et vois kesän ajaks ehkä laittaa..

  VastaaPoista
 2. S: Ainakin omaan silmään näyttävät tosi kivalta eikä tosiaan paljon muuta meikkiä kaivata -kätevää kesällä.

  VastaaPoista
 3. Vau, hienot! Olen itsekin miettinyt kyseistä toimenpidettä, mutta en ole vielä malttanut. Pelkään juurikin tuota koukkuun jäämistä. :)

  -Lisa

  VastaaPoista
 4. Lisa: Sama juttu tosiaan minuakin mietityttää. No näitä ei onneksi ole nyt täyttä pidennystä joten jospa se paluu omiin ei tunnu sitten niin kamalalta.

  VastaaPoista
 5. Ihanat räpsyttimet! Ja sulla on kauniit silmät muutenkin.
  Turhamainen just saa olla ku menee synnyttämään, mulla oli synnytyskynnet (akryylia) Mut vähänkö oli noloo kun synnärikuvissa yx kynsi olikin lähtenyt irti, ei ollut ollenkaan niin hieno kun mielessäni kuvittelin :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan näköiset!!
  Sain mieheltäni lahjakortin ja mietin jos laittaisin myös tuollaiset:)

  Kuinkahan kauan ne pysyvät??

  VastaaPoista
 7. NIIHIN JÄÄ NIIN KOUKKUUN!! :D
  Itselläni pieni lapsi ja on niin helppoa kun ei aamuisin tarvitse muuta laittaa kun meikkivoide ja vähän poskipunaa. Ihanan helppoa ja "aina" tyylikkäänä!

  VastaaPoista
 8. Onnitteluni!

  Mulla oli kolmen kuukauden ajan täyspidennys ja oli kyllä ihanaa aikaa! :) Jostain syystä mun silmät ärtyi niin paljon ripsistä, että en pystynyt niitä enää ottamaan. NYYH! Älkää kuitenkaan säikähtäkö, sillä silmänärsytystä on ollut ripsienkin jälkeen, että syy ei ollut kenties niissä ollenkaan.

  Laittaminen on tosi miellyttävää. Pelkäsin aluksi, että se on hankalaa, kun en pysty pitämään silmiä kiinni edes kestovärjäyksessä. Jotenkin ne mömmöt hirvittää niin paljon, että räväytän silmäni auki vahingossa jossain vaiheessa. Näiden ripsien liimaamisen aikaan taas melkein nukahdin - se ei tunnu missään :D

  Minulla ripset kestää hyvänä sellaiset 3-4 viikkoa. Ripsethän tippuu sitä mukaan, kuten ripsiä irtoaa normaalistikin silmästä. Tietysti jos niitä hirveästi räpeltää, irtoavat nopeammin. Osatuuhennuksessa on ripsiä vähemmän, joten en osaa sanoa näkyykö harveneminen nopeammin.

  Anteeksi Anttis tästä pitkästä ripsihehkutuksesta! :)

  VastaaPoista
 9. Outi-Hyypiön elämää: Synnärillä räpsitään kuitenkin sen verran kuvia, että kaikki ylimääräinen freessaus on varmasti tarpeen -ei sitä kovin hehkeltä kuitenkaan näytä :D

  Mia -Willa Oliviasta : EK tuolla vastasikin :) Ja näin minäkin olen kuullut, että sen 3-4 viikkoa.

  Anonyymi: Nuo helpottaisivat kyllä kotiäidin elämää :D Sääli, että äitiyspäiväraha + kestoripset ovat vähän huono yhdistelmä :D

  EK: Kiva kun kerroit kokemuksia. Minäkin yllätyin miten helppoa niiden laitto oli -tosisaan värjäys tuntuu haastavammalta.

  VastaaPoista