lauantai 23. huhtikuuta 2011

Muuttuva huone

Reilun vuoden olemme ehtineet asua tässä asunnossa ja tottakai moni juttu on ehtinyt muuttumaan sinä aikana. Eniten muutoksia on kokenut kuitenkin vierashuone/lastenhuone. Siellä sisustus on muuttunut fiiliksen myötä monta kertaa. Ensialkuun huone toimi suoraansanottuna varastona. Sinne ympättiin kaikki ylimääräinen tavara muutossa ja sinne se jäi. Vasta kesällä sain inspiraation ja aloin tyhjennellä ja sisustaa huonetta.


Myöhemmin sisustuskärpänen puri taas ja päätin, että hyökkään vierashuoneen kimppuun kun vielä voin (tiedossa oli jo tuolloin muutos lastenhuoneeksi jossainvaiheessa). Mitään en huoneeseen ruvennut hankkimaan vaan koko sisustus toteutettiin kaapista jo löytyvillä jutuilla.


Ja lopulta tuli aika muuttaa huone siihen tarkoitukseen kun se alunperin oli suunniteltukkin -lastenhuoneeksi. 4 kommenttia:

 1. voi kun ihanan näköistä! mistä nuo siniset merihenkiset verhot ovat? ihanat! :D lasten huone on ihanan rauhallisen tunnelmallinen, vai miten sen sanois :D

  VastaaPoista
 2. Ihana fiilis tossa lastenhuoneessa, noi rauhalliset värit ja kaikki. *Huokailee hän* Kohta huonekkin saa asukin, jännää :)

  VastaaPoista
 3. tosi kiva postaus! toivottavasti tästä saatu inspis saa mut tarttumaan hommiin ja alan sisustaa meidän yhtä makkaria, jossa on tosiaanki ollu kaikennäköistä ylimääräistä tavaraa... nyt alkaa piharakennuksen varasto olla valmiina, josko saisin aikaiseksi kantaa kamat sinne :)
  tuo lastenhuone-kollaasi aivan ihana, täydellinen lastenhuone mun silmissä!

  VastaaPoista
 4. Nora: Verhot ovat hemtexin mallistoa.

  Outi-Hyypiön elämää: Tosiaankin ihan kohta saadaan asukas huoneeseen -vaikka rehellisyyden nimisssä ei pieni tule siellä vielä pitkään aikaan nukkumaan mutta kuitenkin.

  S: Minullakin otti pitkään ennenkuin sain aikaiseksi ruveta laittamaan tuota huonetta. Ja osittain se toimi siltikin varastona kun ei meillä pieneen varastoon kaikkea mahdollista voitu siirtää. Nyt sentään tuossa huoneessa ei suuremmin mitään ylimääräistä enää ole!

  VastaaPoista