tiistai 30. elokuuta 2011

Minimiehille

Kovin suuresti en ole pojalle päässyt vielä vaatteita shoppailemaan. Raskausaikana tuli ostettua jotain sillointällöin. Lisäksi tuli äitiyspakkaus runsaine vaatemäärineen ja sitten tietenkin ne lahjat! Lahjavaatetta poika on saanut läjäpäin. Vaatetta tuli senverran reippaasti, että jopa joitain (lähinnä äp:n) vaatteita jäi edellisestä koosta käyttämättä. Kovin on siis ollut lahjottu tuo meidän pieni mies! Oikeastaan vasta nyt alkaa olla tarve tehdä hankintoja enemmänkin -seuraavaa kokoa siis kunhan siihen siirrytään. Lisäksi pitäisi ruveta tosissaan pohtimaan syys ja talvivaatetta. Pakko sanoa, että se ensialkuun tuntui aikamoiselta rakettitieteeltä näin ensimmäistä kertaa äidiksi tulleesta! Keräsinkin joitain kivoja juttuja kollaaseiksi innottamaan syysvaatehankintoja.



Esprit



Polar o pyret


Cupcake


6 kommenttia:

  1. Cupcakesta en ole koskaan tykännyt, mutta kun jokunen aika sitten näin tuo baby blue tähti-haalarin niin päätin, että se on yksi vaihtoehto tämän talven haalariksi meidän pojalle :) Täytyy vielä tehdä vähän laatuvertailua, vaikka ehtottomasti suloisinhan tuo olisi!

    VastaaPoista
  2. Kivoja vaatteita olet poiminut! Tykkään erityisesti tuosta Espritin slipoveristä ja Cupcaken haalareista! Netti (ja kaupat) ovat kyllä ihanuuksia pullollaan, kunhan miljoona ropsahtaisi tilille...

    VastaaPoista
  3. Tuo tähtihaalari oli kyllä rakkautta ensisilmällä kun sen eräässä liikkeessä näin! Meillä mennään varmasti aluksi äp:n haalarilla mutta voihan sen olla, että on kevättalvella haalarin osto edessä jos poika kasvaa samaan malliin.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Mä olen kanssa ihan hukassa noiden talvivaatteiden kanssa. Haalarit joo, mutta mites ne muut vaatteet noin pienelle? Kengät, tossut, millanen pipo, mitä alle, aaaaargh! :D

    VastaaPoista
  6. MinsQ: Juu sanos muuta! Meidän poika on vielä sellainen hikihattukin, että varsinkin näillä keleillä on tosi vaikea pukea sopivasti.

    VastaaPoista